fbpx Skip to main content

Uslovi korišćenja

 

Ovi Uslovi korišćenja zajedno sa našom Politikom privatnosti čine Ugovor koji se primenjuje na Vas. Pristupom ili korišćenjem Sajta omniguru.org pravno ste obavezani ovim Ugovorom. Ukoliko pronađete bilo šta u ovom tekstu sa čim se ne slažete, molimo Vas da ne koristite sajt.

 

Zakazivanje usluga

 

Naše usluge možete zakazati putem veb sajta omniguru.org. Nakon zakazivanja dobićete potvrdu o zakazanom terminu na vašu email adresu. Potrebno je izvršiti uplatu unapred.

Uplatu možete izvršiti na sledeće načine:
Dinarski račun: 160-6000001228058-32
Devizni račun: 6000001229651
PostNet, MoneyGram i Western Union.
Primalac: Dušan Mažibrada pr Omni Guru
Telefon: +381665128909

Dokaz o uplati pošaljite na viber, mejl ili instagram.

 


Vršenje usluga

 

Velike tehnike

Konsultacije za velike tehnike se vrše u zakazanom terminu putem telefonskog ili viber poziva.

Male tehnike

Konsultacije za male tehnike se vrše pismenim putem, u roku od 48 sati od zakazanog termina.

Pisane analize za velike tehnike trenutno nisu u ponudi. 

Brzi pregled – Horarne tehnike 

Odgovor na jedno konkretno pitanje (pitanja vezana za zdravlje, trudnoću, smrt kao i uporedna analiza ne ulaze u kategoriju brzog odgovora). Odgovor se dobija u roku od 30 min od trenutka zakazivanja ove tehnike

2u1

2u1 je mogućnost jednog tumačenja sa dve tehnike po sniženoj ceni od 20%.

3u1

3u1 je mogućnost jednog tumačenja sa tri velike tehnike po sniženoj ceni od 40%.

Astrološka sinastrija

U okviru ove analize uračunata je analiza Vaše natalne karte, analiza natalne karte Vašeg partnera/ke kao i Vaša astrološka kompatibilnost. U napomeni napisati Vaš datum, vreme i mesto rođenja, kao i datum, vreme i mesto rođenja Vašeg partnera/ke.

Numerološka sinastrija

U okviru ove analize uračunata je analiza Vaše numerološke karte, analiza numerološke karte Vašeg partnera/ke kao i Vaša numerološka kompatibilnost. U napomeni napisati Vaš datum, vreme i mesto rođenja, kao i datum, vreme i mesto rođenja Vašeg partnera/ke.

Samo me interesuje

U okviru analize dobijate tumačenje jednog segmenta vašeg života.

Napomena: Razgovori sa tumačem se snimaju u cilju poboljšanja usluga. Vreme čuvanja snimka i ličnih podataka je regulisano uslovima korišćenja. Zakazivanjem konsultacije klijent je upoznat i saglasan sa Uslovima korišćenja i politikom privatnosti koja je istaknuta na saju: www.omniguru.org. Ukoliko klijent želi da snima razgovor sa tumačem to je moguće ukoliko ga prethodno upozna sa namerom i ukoliko je tumač saglasan da se razgovor sa njim snima. Ukoliko klijent to uradi bez prethodnog obaveštenja tumača on time krši zakon o elektronskim komunikacijama („Sl. glasnik RS” br. 44/2010,član 126)

 

 

Politika Reklamacija

 

Ukoliko niste u mogućnosti da prisustvujete u zakazanom terminu, možete ga otkazati najmanje 1 dan ranije putem linka koji je dostavljen u vašem email-u. Ukoliko otkažete u datom roku, možete ponovo zakazati istu tehniku na našem veb sajtu po prethodno uplaćenoj ceni. Obavezno nam napomenite ovu promenu putem email-a, instagrama ili vibera.

 Ne vršimo refundaciju ako niste otkazali termin usluge u zadatom roku. Refundaciju vršimo u slučaju da nismo mogli da se dogovorimo o pomeranju termina, ili ako tumač nije mogao da ispoštuje dogovoreni termin.

 

Kuponi

 

Kuponi se koriste isključivo putem veb sajta omniguru.org. Kupon od -50% popusta važi za vladajući znak meseca i posle svakog Live tumačenja na instagramu. Za više informacija javite nam se na našem instagram profilu.
Kupon se može koristiti samo tokom perioda važenja kupona. Kupon za popust se ne može kombinovati s drugim kuponima za popuste. Omni Guru zadržava pravo ne obračunavanja popusta ukoliko postoji sumnja na zloupotrebu. Bilo koji drugi način korišćenja kupona smatra se suprotan pravilima.

 

Izmene Uslova korišćenja

 

Zadržavamo pravo da ažuriramo ove Uslove korišćenja i Politiku privatnosti u bilo koje vreme. Sve ove promene stupaju na snagu nakon što budu objavljene na veb sajtu. Stoga Vas upozoravamo da proveravate ove Uslove korišćenja i Politiku privatnosti periodično, s obzirom na to da Vas obavezuje trenutna verzija.
Ukoliko nastavite da pristupate i koristite veb sajt nakon ovih izmena to će podrazumevati Vašu saglasnost sa izvršenim izmenama.

 

Linkovi ka sajtovima trećih lica

 

Određeni delovi Sajta mogu sadržati linkove ka sajtovima trećih lica. Svaki od tih sajtova ima svoje uslove korišćenja i politiku privatnosti, koji se mogu značajno razlikovati od ovih koji se primenjuju na naš Sajt. Mi nemamo kontrolu nad tim sajtovima i ne snosimo bilo kakvu odgovornost kako za dostupnost tih sajtova, tako ni za uslove korišćenja i politiku postupanja sa podacima o ličnosti koji se primenjuju na njihove posetioce i korisnike. Ukoliko linkovanjem omogućimo pristup informacijama drugog pružaoca usluga, mi ne snosimo odgovornost za takve informacije. Postavljanje linkova trećih lica na našem Sajtu ni na koji način ne podrazumeva da preporučujemo ili odobravamo usluge ili proizvode koji se nude preko tih sajtova.

 

Zaštita intelektualne svojine

 

Ukoliko drugačije ne proističe iz ovih Uslova korišćenja i Politike privatnosti, svi materijali na našem Sajtu (uključujući, ali ne ograničavajući se na blogove i vesti) zaštićeni su našim pravom intelektualne svojine.
Bilo kakva neovlašćena upotreba materijala na našem Sajtu i/ili njihovog dela bez naše dozvole predstavlja kršenje našeg prava intelektualne svojine. Preduzećemo sva pravna sredstva radi zaštite našeg prava intelektualne svojine odmah po saznanju o bilo kojoj neovlašćenoj upotrebi.
Svako kopiranje ili preuzimanje materijala sa našeg Sajta, bilo njegovog dela ili u celosti, dozvoljeno je samo uz našu pisanu saglasnost.
Takođe, zadržavamo sva prava intelektualne svojine za materijale na Sajtu koja nisu izričito pomenuta Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.
Međutim, dozvoljeno je objavljivanje materijala sa našeg Sajta na društvenim mrežama, posredstvom našeg Sajta i obezbeđujući da je izvor vidljiv, kao što je dozvoljeno i posetiocima Sajta da preuzimaju materijale sa Sajta u lične i nekomercijalne svrhe.

 

Upotreba našeg imena i logoa

 

Nije dozvoljena upotreba našeg imena, logoa ili poslovnog imena osim u saglasnosti sa ovim Uslovima korišćenja i Politikom privatnosti.

 

Događaji van naše kontrole

 

Ne snosimo odgovornost prema Vama zbog bilo kog kršenja Uslova korišćenja izazvanog događajima ili okolnostima koje su bile van naše razumne kontrole.

 

Izjava o odricanju od odgovornosti

 

Informacije na našem Sajtu, kao što su materijali, uključujući ali ne ograničavajući se na blog i novosti obezbedili smo bez naknade i služe isključivo za informacione svrhe. Iako su informacije pružene u dobroj veri i sa težnjom da budu precizne i tačne, one ne predstavljaju bilo kakav pravni ili profesionalni savet.
Ne snosimo bilo kakvu odgovornost za gubitak ili štetu koja nastane u vezi sa upotrebom informacija, materijala i/ili mišljenja na našem Sajtu, uključujući ali ne ograničavajući se na:

  • bilo koje gubitke ili štetu koja nije prouzrokovana našom povredom,
  • poslovne gubitke,
  • gubitke profita; gubitke podataka; gubitke u proizvodnji; gubitke komercijalnih ili poslovnih mogućnosti; ušteda ili popusta,
  • indirektne, posledične ili specijalne gubitke ili štete, uključujući bilo koje gubitke ili štete koje su bile predvidive u vreme kada su doneti ovi Uslovi korišćenja,
  • bilo koji gubitak ili šteta nastala na Vašim računarskim programima, platformi ili podacima, koji su nastali u vezi sa upotrebom našeg Sajta.

 

Delimična ništavost Uslova korišćenja

 

U slučaju da se za bilo koju odredbu ovog Ugovora utvrdi da je ništava od strane nadležnog suda, to neće uticati na punovažnost preostalih odredaba ovog Ugovora, koje će nastaviti da se primenjuju u celosti.

 

Rešavanje sporova

 

U slučaju eventualnog spora proisteklog iz ovog Ugovora biće nadležan sud u Beogradu.

 

 

Ceo Ugovor

 

Ovaj Ugovor (sa periodičnim izmenama) čini kompletan Ugovor između Vas i nas u vezi sa predmetnim pitanjem i zamenjuje sve eventualne prethodne Ugovore i razumevanja između Vas i nas u vezi sa predmetnim pitanjem.

 

Kontaktirajte nas

 

U slučaju bilo kakvih pitanja vezanih za naš Sajt, molimo Vas da nas kontaktirate putem mejla omniguru0@gmail.com

Svaka odgovornost koja nastane kao posledica ili u vezi sa upotrebom informacija na našem Sajtu je isključena.