fbpx Skip to main content
Seminar

Seminar “Osvesti, očisti i živi” #2

Drugi, od mnogih narednih, uspešan retreat seminara pod nazivom ,,Osvesti, očisti i živi” ovog puta održan je u oktobru u zelenoj oazi imanja Jandala, čiju je prirodnu lepotu krasila i zajednička energija učesnika tri puna dana. Usklađenost sa prirodom je dovela čak i jednog nepozvanog, ali veoma dobrodošlog gosta – lisicu. Prisustvo poznato okarakterisane životinje i njene same simbolike mudrosti, zaštite i sreće, potvrdilo je samu jačinu energije koja je privukla i spirite prirode.

Dobro poznata lica, dobro poznati mentori, sertifikovani profesionalci u svojim ekspertskim oblastima rada – Suzan, Jasmina i Dušan učinili su da se mali beg iz svakodnevice u potpunosti pretvori u vreme posvećeno radu na sebi i samo sebi.

Buđenje kundalini energije? Iako učesnici nisu bili u indijskom domaćinstvu i nisu imali alarm, probudili su životnu energiju i taj energetski naboj senzacija je mogao itekako da se oseti i čuje. Sa novom osvešćenom energijom, trodnevni program je dobio nov smisao.

Kako na našu sadašnjost utiče naše detinjstvo? Generalno detinjstvo povezujemo sa igrom, slobodom, bezbrižnošću. Ali postoji i ona druga strana koja se vremenom utisne u našu podsvest. Svi imamo svoje unutrašnje dete i ono je prisutno od momenta našeg začeća i tu je bilo tokom našeg razvijanja. Kojim emocijama, uspomenama i uverenjima je bilo potrebno isceljenje? Kojim nesvesnim matricama ponašanja je potrebna promena? Učesnici su dobili odgovore na pitanja šta je njihovom unutrašnjem detetu potrebno.

Sa astrološke strane, kroz tumačenje kirona u natalnim kartama grupe otkrivene su najveće nesigurnosti i kroz koje aspekte da prevaziđu iste. Kada smo prihvatili da imamo mračne, teške, obespravljene ili ranjene delove sebe, dozvolili smo našim bićima u celosti da budemo viđeni i prihvaćeni.

Proces osveščivanja, čišćenja i življena je mogao da se sprovede i kroz čišćenje fizičkog tela odabirom posebnog veganskog menija, pored uobičajenog gurmanskog. Utisci dana i razgovori o osećanjima bili su sumirani nakon večere, uz nezaboravne anegdote i smeh. Gledanja u šolju i mnogobrojna otvaranja tarot karata bila su samo dodatak iskustva kroz personalizovane savete za dalju budućnost u raznim oblastima života i razrešenja dilema.

Zašto je ovaj tekst objavljen baš u sinhronicitetu 11:11? Kroz predavanje, kasnije i diskusiju drugog dana retreata, grupa je naučena prihvatanju novih promena kroz sinhronicititet brojeva i suptilne znake pored puta i na koji način da ih prepoznaju, a mi pratimo njihov dalji razvoj i navigaciju kroz život sa novim savladanim alatima.

Energetske radionice, meditacijske spoznaje i divinacijske tehnike učinile su ovaj retreat magičnim i nezaboravnim putovanjem kroz sve aspekte života.

Šta vam poručuje vaše Više ja i šta vidite kroz treće oko? Više ja vam poručuje da se prijavite za sledeći retreat, a kroz treće oko vidite vas na imanju Jandala kako savladavate nove načine da vladate svim aspektima svojih života.

Čekamo vas!