fbpx Skip to main content
AstrologijaNumerologijaSeminarSpiritualnostTarot

Seminar “Osvesti, očisti i živi” #1

Trodnevni seminar pod nazivom ,,Osvesti, očisti i živi” održan je u maju 2022. daleko od gradske buke, na obroncima Fruške gore u Fruškogorskoj Lugarnici.

Tokom svakog organizovanog dana, učesnici su prolazili kroz svaku etapu iz naziva seminara i postepeno dolazili do samospoznaje stvari, koje su nesvesno otežavali funkcionisanje tokom svakodnevnih aktivnosti.

Na tom putu do samospoznaje, vodili su ih Dušan Mažibrada, Suzan Hodža i Jasmina Cvetanović.

Astrolog Dušan je uz svoje znanje tehnika divinacije osvešćivao teme ljudskih odnosa, odabira partnera i transformacije položaja planeta u natalnoj karti kada se odlučimo da ljubav ovekovečimo brakom. Svaki učesnik je dobio personalizovano tumačenje aspekata vezanih za natalni mesec, odnosno način na koji osećamo stvari.

Šta nam tarot kaže na sve to? Radnu atmosferu je ispunila intuicija grupe i lični odabir karata je takođe preneo poruku na čemu je potrebno da se radi na sebi.

Sertifikovani kristaloterapeut, Suzan, kao i sertifikovani procesor PEAT-a, DP-4 i rada sa entitetima po metodi Ž. M. Slavinskog, nesebično je podelila znanja o našim energetskim centrima u telu, za koje smo već čuli po nazivu čakre. Vodila je kroz meditacije na čudesna putovanja čišćenja naših čakri i ujedno zagolicala maštu sjajnim dragujima, odnosno kristalima. Programiranje kristala i davanje namene ne zahteva nikakve računare, već samo čistu energiju osobe. Da li čajem možete da manifestujete ljubav? Suzan je otkrila tajnu.

Kako sebe da ubacim u sferu sreće koja će da me prati gde god da idem? Jasmina, specijalista urgentne medicine i terapeut integrativne medicine, postavila je učesnike u stub svetlosti i otkrila brojčane nizove, čije vibracije utiču na to kako da upravljamo životom. Tehnike čišćenja određenih emocija koje se šalju u centar Zemlje i meditacije koje opuštaju svaki mišić u našem telu je bio samo deo programa koji je Jasmina pripremila.

Trećeg dana, učesnici su bili opremljeni alatima na koji način da navigiraju kroz urbanu svakodnevnicu i da prevazilaze prepreke koje su sada osvestili kod sebe i umeju da se nose sa istim.

Delić atmosfere možeš pogledati OVDE.

Ovakav koncept seminara je samo prvi od mnogobrojnih koji slede u narednom vremenskom periodu.

Ukoliko postoji interesovanje da kroz liniju života brišeš momente koji su promenuli tok tvog života, da kroz dinamičku meditaciju za treće oko i spoznaju personalne moći duše, preko nebeskog uticaja planeta i tajni brojeva radiš na sebi, novi seminar je pravo mesto za tebe!

PRIJAVITE SE