fbpx Skip to main content
AstrologijaMlad mesec

Mlad mesec u vodoliji 9. februara 2024, 22:58 – 00:44

MESEČNA TEMA: VIZIJA, NADA I NAPREDAK

ODRAZ NA MLAD MESEC U VODOLIJI:
‘Promene su poželjan proizvod koji rađa prilike za rast.’

Mlad mesec u Vodoliji dolazi… čudno. Ne očekujte ništa, pa kada se čudnovatost pojavi, neće biti iznenađenje. I ipak, biće iznenađenje s kvadratom Urana prema ovoj novoj mesečini. Sa naglim promenama, dolaze proboji. Posebno kada je reč o stvarima srca. Imajte svesku pri ruci za trenutke otkrovenja i nove ideje koje izgledaju kao da dolaze iznenada. Imajte na umu impulsivnost i prekomernu proširivost. Druženje će biti korisno za deljenje znanja i nove perspektive. Ostalo… otkriće se vremenom.

ASTROLOŠKI PREGLED

Ako je internet zaista pod vlašću Vodolije, onda je potpuno imao svoj um samnom danas. Baš kao fiksni vazduh ovog znaka. Jeste li se ikada našli kako čitate članak, a zatim grozničavo klikćete hiperlinkove; sve više saznajete o temi koja je na stolu? Danas sam prošao kroz četiri vrlo različita izvora vesti kako bih pronašao ovu ideju danas – “otvorene i zatvorene mreže”. Vodolija je znak mreže ljudi, ali nisam se još zapitao da li postoje razlike u mreži.

Dakle, razmišljajući o Mladom Mesecu u Vodoliji, hajde da istražimo zajedno. Kako bismo razumeli “otvorenu mrežu” Vodolije, prvo ćemo pokriti zatvorenu verziju. To je sistem ljudi koji se već poznaju i često su povezani istom industrijom, političkom pripadnošću, religijom, itd. U ovim zatvorenim mrežama lakše je biti efikasan jer sarađujete pod zajedničkim kontekstom, pa teoretski postoji neko poverenje i međusobno razumevanje. Majkl Simons kaže da se zatvorene mreže uklapaju “…u iste načine gledanja sveta koji potvrđuju vaše vlastito.”

U otvorenim mrežama, mi sarađujemo i povezujemo se sa ljudima koji nisu u istoj industriji, politici, religiji i/ili kulturi porekla. Interesantno, Simons tvrdi da su zatvorene mreže “…izazovne, jer zahtevaju asimilaciju različitih i suprotstavljenih perspektiva u jedan svet koji može stvoriti osećaj usamljenosti.” Šok vredan cimanja kada razumemo da su otvorene mreže najjači pokazatelj profesionalnog uspeha. Sa otvorenim mrežama, ujedinjujete ljude sa različitim iskustvima. Ne samo da izlazite iz okvira eha jedne grupe i sprečavate greške koje proističu iz grupnog razmišljanja, već imate i sposobnost da delujete kao most ili prevodilac između različitih krugova. Ova amalgamacija ideja iz različitih oblasti oslobađa ogroman kreativni potencijal. Ako ovo nije Vodolija, ne znam šta jeste!

Od povremenog osećaja usamljenosti do inovativne prednosti prilikom integracije raznovrsnih ideja, želim da se zapitate pod godišnjom Novom Mesečinom u ovom znaku – da li bih mogao da napravim svoje mreže otvorenijim? Kvadrat Mladog Meseca prema Jupiteru u Biku signalizira prelazak ka otvorenijoj i manje zatvorenoj mreži. Spajanje dva fiksnog znaka često pokreće brzo formiranje eha komore. Međutim, kanališući energiju sekstila Saturna prema Jupiteru, otključavamo potencijal unutar mogućnosti. Ovaj aspekt potvrđuje da podsticanje saradnje među kontrastima karaktera pojačava našu sposobnost saradnje sa različitim grupama. Takva inkluzivnost postaje temelj za darovanje sebi konkurentske prednosti u bilo kojem okruženju. Kako Mlad Mesec dostiže svoju tačnost, možemo ploviti strujama promena, prihvatajući otvorenost i saradnju za svetliju i dinamičniju budućnost.

ŠTA MLAD MESEC DONOSI SVAKOM ZNAKU I PODZNAKU

OVAN

Prijateljstvo, aktivizam, saradnja i deljenje ljudskosti

Mlad mesec pokreće živahno socijalno poglavlje. Uroni u značajna prijateljstva, zagovaraj aktivizam i započni saradnje koje se slažu sa zajedničkom ljudskošću. Tvoje energično prisustvo pokreće kolektivne napore, donoseći radost i svrhu. Prihvati moć jedinstva i postavi scenu za mesec ispunjen povezanošću i pozitivnim promenama. A kako se ovaj mesec realizuje prema tvojoj natalnoj karti I šta ti donosi u narednih šest meseci, javi se da pogledamo. Vladajući znak I podznak imaju Omni Guru popust.

BIK

Karijera, vođstvo, integritet i disciplina

Ovaj Mlad mesec ističe tvoj karijerni put, pozivajući te da stupiš u uloge liderstva s integritetom i disciplinom. Sija u profesionalnim sferama, samopouzdano afirimišući svoje sposobnosti. Postavi kurs ka uspehu i veruj da će tvoji napori doneti priznanje i napredak. Prihvati izazove kao prilike za rast i napredak. A kako se ovaj mesec realizuje prema tvojoj natalnoj karti I šta ti donosi u narednih šest meseci, javi se da pogledamo. Vladajući znak I podznak imaju Omni Guru popust.

BLIZANCI

Mudrost, publikacija, otkriće i visoko obrazovanje

Mudrost privlači dok Mlad mesec utiče na tvoj znak. Kreni na putovanje visokog obrazovanja, zaroni u publikacijske poduhvate i traži otkrića u različitim domenima. Proširi svoje intelektualne horizonte i pusti radoznalost da te vodi ka mesecu dubokog učenja i ličnog razvoja. A kako se ovaj mesec realizuje prema tvojoj natalnoj karti I šta ti donosi u narednih šest meseci, javi se da pogledamo. Vladajući znak I podznak imaju Omni Guru popust.

RAK

Intimnost, empatija, seksualnost i transformacija

Mlad mesec u Vodoliji poziva te da istražiš oblasti intimnosti, empatije i transformacije. Kultiviši duboke veze prihvatajući ranjivost. Navigiraj svojom seksualnošću s autentičnošću i dozvoli ličnim transformacijama da se odvijaju, što vodi ka bogatijim, ispunjavajućim odnosima i dubokom otkriću samog sebe. A kako se ovaj mesec realizuje prema tvojoj natalnoj karti I šta ti donosi u narednih šest meseci, javi se da pogledamo. Vladajući znak I podznak imaju Omni Guru popust.

LAV

Romantika, granice, partnerstva i poverenje

Stvari srca dolaze u prvi plan pod uticajem Mladog meseca. Definiši romantične granice, neguj partnerske odnose i izgradi poverenje u svojim vezama. Pusti svoje srce da te vodi dok istražuješ dublje veze, dopuštajući ljubavi da procveta i stvori harmoničan i ispunjen mesec za Lava. A kako se ovaj mesec realizuje prema tvojoj natalnoj karti I šta ti donosi u narednih šest meseci, javi se da pogledamo. Vladajući znak I podznak imaju Omni Guru popust.

DEVICA

Navike, sistemi, blagostanje i rutina

Mlad mesec ohrabruje Device da usavrše navike i prioritizuju blagostanje. Organizuj sisteme, uspostavi efikasne rutine i fokusiraj se na samopomoć. Nega tvojeg celokupnog zdravlja i ravnoteže će otvoriti put ka mesecu povećane produktivnosti, zadovoljstva i snažnog osećaja ličnog ispunjenja. A kako se ovaj mesec realizuje prema tvojoj natalnoj karti I šta ti donosi u narednih šest meseci, javi se da pogledamo. Vladajući znak I podznak imaju Omni Guru popust.

VAGA

Otkrivanje sebe, harizma, kreativnost i privlačnost

Uživaj u otkrivanju sebe i autentičnom izražavanju pod uticajem Mladog meseca. Angažuj se u otkrivanju sebe, zrači harizmom i pusti kreativnost da teče. Prihvati svoju privlačnost, dopuštajući autentičnosti da produbi veze, neguje značajne odnose i poboljša tvoj opšti osećaj blagostanja i sreće. A kako se ovaj mesec realizuje prema tvojoj natalnoj karti I šta ti donosi u narednih šest meseci, javi se da pogledamo. Vladajući znak I podznak imaju Omni Guru popust.

ŠKORPIJA

Ranjivost, dom, porodica i emocionalna prilagodljivost

Prihvati ranjivost i emocionalnu prilagodljivost dok Mlad mesec osvetljava teme doma i porodice. Ojačaj veze kroz otvorenost i prilagodljivost. Stvori sigurnu i podržavajuću osnovu, što će ti omogućiti da ploviš emocionalnim vodama s gracioznošću i produbiš veze s onima koji su ti najbliži. A kako se ovaj mesec realizuje prema tvojoj natalnoj karti I šta ti donosi u narednih šest meseci, javi se da pogledamo. Vladajući znak I podznak imaju Omni Guru popust.

STRELAC

Radoznalost, posmatranje, dijalog i aktivno slušanje

Radoznalost osvetljava tvoj put pod uticajem Mladog meseca. Posmatraj, uključi se u značajan dijalog i praktikuj aktivno slušanje. Proširi svoje znanje i veze kroz duh istraživanja. Ovaj mesec nudi prilike za rast i učenje, dok te tvoja prirodna radoznalost vodi ka novim i uzbudljivim horizontima. A kako se ovaj mesec realizuje prema tvojoj natalnoj karti I šta ti donosi u narednih šest meseci, javi se da pogledamo. Vladajući znak I podznak imaju Omni Guru popust.

JARAC

Finansije, sigurnost, jasnoća vrednosti i uživanje

Mlad mesec osvetljava finansijsku jasnoću i uživanje za tebe. Proceni svoje vrednosti, osiguraj finansije i odgovorno uživaj u životnim zadovoljstvima. Kultiviraj osećaj stabilnosti, dopuštajući da uživaš u finijim stvarima života, osiguravajući dugoročno zadovoljstvo i finansijsko blagostanje. A kako se ovaj mesec realizuje prema tvojoj natalnoj karti I šta ti donosi u narednih šest meseci, javi se da pogledamo. Vladajući znak I podznak imaju Omni Guru popust.

VODOLIJA

Identitet, želje, autonomija i sloboda

Srećan rođendan, Vodolijo! Mlad mesec u tvom znaku započinje putovanje otkrivanja sebe, autonomije i slobode. Istraži svoj identitet, prihvati svoje želje i proslavi svoju ličnu slobodu. Hrabro stupaj u autentičnost, otvarajući put ka mesecu samoprihvatanja, osnaživanja i dubljeg razumevanja svog pravog sebe. A kako se ovaj mesec realizuje prema tvojoj natalnoj karti I šta ti donosi u narednih šest meseci, javi se da pogledamo. Vladajući znak I podznak imaju Omni Guru popust.

RIBE

Zaključivanje, predaja, isceljenje i duhovna podrška

Predaja i isceljenje se odvijaju pod uticajem Mladog meseca. Prihvati završetak, potraži duhovnu podršku i pusti ono što više ne služi tebi. Nađi utehu u procesu samopomirenja, dopuštajući isceliteljskoj energiji da te vodi ka mesecu povećane jasnoće, unutrašnjem miru i dubokom osećaju duhovne povezanosti. A kako se ovaj mesec realizuje prema tvojoj natalnoj karti I šta ti donosi u narednih šest meseci, javi se da pogledamo. Vladajući znak I podznak imaju Omni Guru popust.